Je logo en huisstijl weerspiegelen jouw bedrijf en waar je voor staat. Met 1 oogopslag weet je klant wie met hem communiceert. Wil je graag advies over je logo en/of huisstijl? Of ben je toe aan een restyling? Winitoe helpt je graag. Meer nog, Winitoe geeft jouw bedrijf een unieke plaats in de markt, met een herkenbaar logo en een huisstijl in een tijdloze vormgeving.

Logo

Jouw logo is je uithangbord, een stuk van je identiteit. Het zorgt voor herkenning en draagt bij tot jouw naamsbekendheid en imago. Winitoe is gespecialiseerd in het grafisch ontwerp van logo’s die opvallen in de massa, onderscheidend zijn en de doelgroep aanspreken.

Je hebt al een logo, maar het is gedateerd en aan vernieuwing toe? Dan is een logo-restyling een oplossing.

Huisstijl

Je huisstijl kleurt jouw business en versterkt je imago. De juiste lay-out, met gepaste kleuren en lettertypes, maakt jouw verhaal af. Winitoe ontwerpt vour jou drukklare documenten (zoals visitekaartje, briefpapier, factuur, bestelbon, offerte, sticker, enzovoort) en waakt over de consequente toepassing van de huisstijl, zowel in je offline als online communicatie.

Winitoe ontwerpt desgewenst ook een huisstijlboek met duidelijke richtlijnen over het gebruik van je logo en huisstijl.

close

Inloggen

Lorem ipsum dolor

Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Boost Travel?

Maak een gratis account aan.

Creëer ervaringen, in een unieke omgeving, die inspireren tot groei en ontwikkeling. Met BoostTravel stel je eenvoudig reizen samen die jou in staat stellen je boodschap op een zo doeltreffend mogelijke wijze over te brengen.

Nu registreren