Jouw website vertelt wie je bent, wat je doet en hoe je het doet. Winitoe maakt stijlvolle, professionele en bovenal zeer gebruiksvriendelijke sites. Wij bieden een unieke CMS met grensloze mogelijkheden en toepassingen, of het nu gaat om een eenvoudige website, een website met specifieke webapplicaties of een webshop met cadeaubonsysteem.

Websites

Waar ben je naar op zoek? Vertegenwoordigt je website enkel jouw online aanwezigheid, of is het een leadgenerator? Of wil je bijvoorbeeld ook online afsprakenbeheer invoegen? Wil je graag actief zijn op diverse sociale media? Of wil je jouw verhalen via een blog de wereld insturen? De mogelijkheden zijn oneindig. Echt.

Winitoe luistert. En samen vormen we jouw digitale visitekaartje. Winitoe vindt het wel heel belangrijk dat je website responsief is. Dat wil zeggen dat jouw website perfect afgestemd is om te raadplegen via PC, tablet of smartphone. Wij bouwen moderne en flexibele websites. Klaar voor de toekomst en erg eenvoudig te beheren door de klant. Dat maakt ook dat je website steeds uptodate blijft.

Webapplicaties

Webapplicaties verhogen de bereikbaarheid van de website en verlagen jouw kosten. Als je een groot aantal mensen wil bereiken of gegevens wil verzamelen of delen, kan een webapplicatie je veel stappen voorsprong geven. Winitoe heeft uitgebreide ervaring met internet en online data applicaties en kan je uitstekend helpen bij het ontwerpen van een passend systeem voor jouw bedrijf of organisatie.

Ook de ontwikkeling van persoonlijke en leuke, aan jullie business gerelateerde games om klanten te lokken, is ons niet vreemd.

Webshops

In een effectieve webshop matchen de eigenschappen van je producten perfect met de behoeften van jouw klanten. Een goed ontworpen webshop geeft jou een grote voorsprong op je concurrenten. Verkoop je lingerie of warmtepompen? Het verschil in doelgroep en aanpak kan niet groter, maar in de ontwikkeling van de webshop liggen voor beiden hopen opportuniteiten. Enkele punten die wij belangrijk vinden:

  • Responsief = gemaakt voor zowel pc, smartphone en tablet
  • Intuïtief vindt je klant zijn weg en bereikt hij zijn doel
  • Meten = weten van bezoeken, clicks, conversies en meer
  • Social media inzetten om je prospects en klanten naar je webshop te brengen 
  • Online marketing met behulp van Google- technieken zodat je bovenaan staat in zoekresultaten

Social media

De aanwezigheid op sociale media maakt dat je bedrijf makkelijk vindbaar is, en dat jouw boodschappen viraal verspreid kunnen worden. Zo vergroot je jouw online community, wordt je bedrijf bekender en krijg je meer online bezoekers over de vloer.

Het is dus van groot belang om via die kanalen content te verspreiden en bereikbaar te zijn voor je klanten en prospecten. Social content levert effectief resultaten op: het branden van je merk, klantenbinding en het genereren van leads.

close

Inloggen

Lorem ipsum dolor

Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Boost Travel?

Maak een gratis account aan.

Creëer ervaringen, in een unieke omgeving, die inspireren tot groei en ontwikkeling. Met BoostTravel stel je eenvoudig reizen samen die jou in staat stellen je boodschap op een zo doeltreffend mogelijke wijze over te brengen.

Nu registreren