Wie zijn we

Winitoe is een full-service communicatiebureau met een team van gedreven en ervaren medewerkers. Wij maken de link tussen jou en je klant. Letterlijk en figuurlijk. We leren jou en je klant graag zo goed mogelijk kennen. Want kennen is begrijpen. Wij gaan samen met jou op zoek naar de ideale manier om jouw boodschap zo doeltreffend mogelijk over te brengen aan je doelpubliek. Samen, dat is onze stijl.

Onze aanpak

Alles begint met een goed gesprek. En een lekker tasje koffie of kopje thee. We nemen onze tijd, wij willen aanvoelen waar je naartoe wil.  Na dit gesprek gaan wij aan de slag.Wij lijsten jouw wensen op, leggen de eerste steen van een communicatieplan. Op basis van jouw wensen en behoeften.

We leggen daar ook graag de offerte naast, zodat je weet waar je aan toe bent. 
Samen bepalen we de prioriteiten.En dan start het grote werk.

1

Precieze planning

Je krijgt van ons een planning van uitvoering. Gedurende het traject stemmen we af. Dezelfde golflengte, daar gaan we voor.
Van logo tot volledige mediacampagne, van signalisatie tot een custom made webapplicatie, je kan bij ons terecht.

Daarnaast zijn wij kind aan huis in de wereld van media, multimedia en drukkers. Het spreekt voor zich dat wij de coördinatie tussen al deze disciplines op ons nemen. 

Precieze planning en nauwkeurige opvolging maken dat uw actie gesmeerd loopt.

2

Correcte offerte 

Wij maken je een offerte op basis van jouw wensen. Een duidelijke offerte, opgebouwd met de bouwstenen van jouw plan. Geen onduidelijke kostenposten of onvoorziene extra's.

In de offerte komen vraag en aanbod samen. Het is de basis van de verdere samenwerking. Winitoe houdt van een helder werkproces.

3

Doen

Full-service, de naam zegt het zelf. Wij begeleiden onze klanten graag en indien gewenst doorheen het hele communicatieluik.

Van A tot Z, van brainstormen tot de creatie van het materiaal voor alle soorten mediadragers, zowel online als offline. U vraagt, wij draaien.

Offline

Jouw offline communicatie is onze core business. Van advertenties tot brochures en catalogi, van presentaties tot huisstijldocumenten, van leaflets tot het hele proces van gepersonaliseerde direct mailings en je indoor en outdoor communicatie... Jarenlange ervaring maakt dat wij voor offline communicatie heel wat adelbrieven kunnen voorleggen. Wij denken graag met jou mee over wat nu precies de juiste drager is voor jouw boodschap.

Online

Op 1 been kan je niet staan. Offline communicatie zonder online ondersteuning is geen optie meer anno 2015. Meer nog: als je online niet bestaat, ben je voor veel klanten niet relevant. Dus breng jouw boodschap ook digitaal. Wij ontwikkelen graag jouw online tools zoals websites, e-zines, apps, e-shops,... Wij activeren jouw online verhaal door middel van online bannering, advertising op social media en optimaal gebruik van Google via SEO- en SEA-technieken. Wij volgen de trend

Wij zijn kind aan huis in de wereld van media, multimedia en drukkers. Het spreekt voor zich dat wij de coördinatie tussen al deze disciplines op ons nemen. Precieze planning en nauwkeurige opvolging maken dat uw actie gesmeerd loopt.

close

Inloggen

Lorem ipsum dolor

Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij Boost Travel?

Maak een gratis account aan.

Creëer ervaringen, in een unieke omgeving, die inspireren tot groei en ontwikkeling. Met BoostTravel stel je eenvoudig reizen samen die jou in staat stellen je boodschap op een zo doeltreffend mogelijke wijze over te brengen.

Nu registreren